Menu
P

Utroskab

Utroskab er den største belastning og udfordring, som et parforhold / ægteskab kan udsættes for. Utroskab er først og fremmest tegn på alvorlig dysfunktion og savn i et parforhold. Det sker ikke bare; der er årsager.

Hvad enten du er den, som på grund af dine savn og måske din utilfredshed, er endt med at være utro, eller, du er den, der har oplevet at blive svigtet, - du vil måske sige, oplevet at blive ført bag lyset og bedraget, så har du brug for at tale med en fortrolig, som kan hjælpe dig med at få overblik over din situation og dine muligheder.

Når utroskaben først kommer frem i lyset, så må der ske noget afgørende, enten at man bliver enige om at blive sammen og genopbygge forholdet og den brudte tillid, - eller, at man må skilles, hvor udfordringen så er, at blive skilt på en så ordentlig måde, som det kan lade sig gøre.

Min erfaring er, at begge parter hver for sig har brug for en fortrolig samtalepartner, og at man sammen har brug for parterapi, - enten til hjælp til at blive sammen, eller til hjælp til at blive skilt på en ordentlig måde.

 

Tlf. 616 515 59, eller e-mail: jette@grooss.net

Psykolog Jette Grooss, Sindal